Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa cureti jantele din aliaje – CumFacSa.ro

Cum sa cureti jantele din aliaje

Unelte articol

Rugina este cel mai mai inamic al jantelor din aliaje, care duc o viata foarte grea luptand cu sarea de pe drumuri, chimicale care ajung pe sosele din resturi si poluare, presiune materiala, caldura sau inghet. Pentru a le proteja si a avea jantele stralucitoare pe care ti le doresti, urmareste pasii de mai jos.

Pasi

 1. 1

  Clateste jantele pentru a da jos mizeria si praful care rezulta din frecare placutelor de frana pe discurile de frana. Pentru un jet cu presiune puteti folosi atasamente la furtun, care se gasesc in supermarketuri.

 2. 2

  Freaca jantele cu un burete ud, care va elimina ce nu a putut fi indepartata cu jetul de apa, fara a zgaria materialul.

 3. 3

  Pentru a indeparta eficient murdaria, folositi un lichid pentru jante din aliaj – acestea se gasesc la dealershipuri auto sau la magazinele de piese auto. Evitati agentii de curatare acizi deoarece pot distruge luciul jantelor. Pentru rezultate optime folositi o galeata cu apa in care amestecati detergentul special. In locurile greu accesibile sau foarte murdare puteti folosi o periuta de dinti veche.

 4. 4

  Clatiti janta de solutia pe care ati aplicat-o cu furtunul, si stergeti janta cu o carpa.

 5. 5

  Pentru a elimina rugina folositi folie de aluminiu si cola – frecati jantele cu o folie de aluminiu udata cu cola. Grasimea de pe aliaj poate fi indepartata cu otet.

 6. 6

  Pentru a face jantele sa straluceasca folositi suc de lamaie – lasati-l pe aliaj circa 10 minute dupa care clatiti cu apa curata. Pentru un efect de lunga durata insa puteti folosi ceara protectoare, special conceputa pentru jante.

Previous postCum sa iti cumperi o masina sport Next postCum sa dai jos folia de pe geamurile fumurii

Related Posts

Posteaza un comentariu


close