Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa cureti tavanul unei masini – CumFacSa.ro

Cum sa cureti tavanul unei masini

Unelte articol

Tavanul masinii se poate murdari in timp de la obiectele cu care tot intra in contact in mod constant. Avand in vedere ca acel material este lipit de acoperis, ar trebui sa fii sigur ca poti folosi unele metode de curatare, precum si produse adecvate, pentru a asigura o curatire cat mai buna a tavanului.

Pasi

 1. 1

  Folosind o bucata de panza din microfibra sau un prosop curat, indepartati murdaria de pe tavan.

 2. 2

  Cumparati un sampon sau o solutie special creata pentru curatarea tapiteriei. Aceasta ar trebui sa fie compatibila cu materialul din care este alcatuita tapiteria.

 3. 3

  Pulverizati cu acea solutie pe toata suprafata tavanului, apoi mai stergeti inca odata cu acea carpa de microfibra sau cu un prosop curat.

 4. 4

  Frecati usor toata suprafata cu carpa respectiva. Dupa ce solutia de curatat a intrat in tapiterie, atunci veti putea sa indepartati toata murdaria de pe tapiterie folosind carpa respectiva.

 5. 5

  Pentru a indeparta petele de grasime, folositi un amestec format din apa si otet. Un amestec format din 3 parti apa si o parte otet va indeparta acele pete de ulei, fara a afecta in vre-un fel materialul care a fost folosit pentru lipirea tapiteriei de tavan.

 6. 6

  Lasati tapiteria sa se usuce, pentru ca apoi sa puteti aplica solutie de curatat. Repetati din nou pasii 1-4.

 7. 7

  Daca mirosul de otet inca persista, atunci lasati portierele deschise, sau cumparati un odorizant si lasati-l in masina.

Previous postCum sa iti dai seama daca un ou de pasare este sau nu fertil Next postCum sa curati terminalele unei baterii

Related Posts

Posteaza un comentariu


close