Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa dai jos folia de pe geamurile fumurii – CumFacSa.ro

Cum sa dai jos folia de pe geamurile fumurii

Unelte articol

Pentru cei care folosesc geamurile fumurii, acestia stiu ca folia aplicata nu va ramane mereu in conditia in care a fost aplicata, ci se va deteriora, motiv pentru care mai devreme sau mai tarziu trebuie inlocuita. Acest proces nu este unul facil, si e posibil sa dureze, insa noi va aratam cum sa minimizati efortul si sa cresteti productivitatea.

Pasi

 1. 1

  Taiati 2 saci mari de gunoi in forma parbrizului si pulverizati apa cu sapun pe exteriorul geamului, dupa care il acoperiti cu sacii taiati. Indreptati plasticul pentru a nu avea cute.

 2. 2

  Protejati piesele interioare din apropierea parbrizului precum boxe, lumina din spate sau tetierele cu o carpa. Foloseste o masca, deoarece aburii de la amoniac pot cauza probleme de sanatate anumitor persoane.

 3. 3

  Cat amoniacul este inca ud, puneti un alt sac taiat (de la pasul 1) pe geam si indreptati-l pentru a nu avea cute. Lasati putin la soare ca amoniacul sa se usuce.

 4. 4

  Incepeti sa dezlipiti folia folosind un cutit – insa atentie! Nu doriti sa taiati firele de dezghetare a geamului de pe luneta! Incercati sa dezlipiti intreaga bucata de folie dintr-o singura miscare, insa pentru a reusi acest lucru nu trebuie sa va grabiti.

 5. 5

  Curatati orice urme de adeziv de la folie cu amoniac, apoi stergeti sticla cu un prosop de hartie inainte de a se usca. Dati jos punga de plastic de pe exterior si curatati geamul cu produse speciale pentru sticla.

Previous postCum sa cureti jantele din aliaje Next postCum poti ajusta coloanele in InDesign

Related Posts

Posteaza un comentariu


close