Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa eviti sa fii pacalit de mecanicii auto – CumFacSa.ro

Cum sa eviti sa fii pacalit de mecanicii auto

Unelte articol

Desi siguranta masinii si starea acesteia sunt foarte importante, de multe ori reticenta de a apela la anumite servicii de reparatii auto rezulta din neincrederea pe care o ai fata de persoanele in grija carora iti lasi masina. Desi unii mecanici sunt mai interesati sa-ti ia banii decat sa iti repare masina, puteti totsi sa va asigurati ca primiti pentru ce platiti si platiti pentru ce primiti.

Pasi

 1. 1

  Intrebati prieteni, colegi de munca sau oricine a mai apelat la astfel de servicii si ce parere au despre aceste ateliere. Daca ei cred ca au fost inselati, cel mai probabil asa a si fost.

 2. 2

  Intrebati la magazinul de piese auto daca va poate conecta masina la aparatura lor pentru a va putea spune de ce semnalul luminos „verifica motorul” este aprins. De obicei acest serviciu este gratuit, si puteti afla care este problema fara a apela la mecanici auto.

 3. 3

  Aflati care sunt motivele pentru care trebuie sa va duceti masina la reparat. De ce face sunete ciudate cand porneste, cand sta pe loc sau cand e in miscare. Amintiti-va cand au inceput problemele si ce faceati cand au aparut, deoarece cand stiti cum se manifesta problema, veti putea sa o remediati mult mai usor si veti sti daca mecanicul a rezolvat-o sau nu .

 4. 4

  Spuneti-i mecanicului ca doriti sa va pastreze piesele vechi pentru ca doriti sa le luati cu dumneavoastra, astfel acesta va trebui sa le inlocuiasca cu altele noi si sa faca efectiv reparatiile.

 5. 5

  Puneti intrebari – obligati-l pe mecanic sa va explice cum functioneaza si ce inseamna ceea ce el va spune. Ar trebui sa fie destul de usor sa va lamureasca, iar daca se pare ca ceea ce spune nu are sens sau cauza si efectul sunt aceleasi, acesta este un semn se suspiciune.

 6. 6

  Spuneti mecanicului ca doriti sa faca orice reparatie numai dupa ce va consulta pe dumneavoastra in prealabil, altfel nu veti achita serviciile. Astfel, cand veti sti exact ce va repara la masina, nu vor fi tentati sa va taxele pentru „servicii suplimentare” precum schimburi de ulei care nu au fost efectuate in fapt.

Previous postCum sa fii relaxat cand conduci Next postCum sa fii un sofer adolescent destept

Related Posts

Posteaza un comentariu


close