Cum sa extinzi viata masinii tale

Unelte articol

Masinile sunt bunuri care se depreciaza din momentul in care ies pe poarta dealershipului, iar mentinerea lor in stare buna e o provocare chiar si pentru cunoscatori. Noi va aratam cum sa va mentineti masina fara costuri ridicate.

Pasi

 1. 1

  Indiferent ce spune cartea tehnica a masinii, rodajul trebuie facut. Primii o mie de kilometri parcursi conteaza! Evitati accelerarile bruste, condusul cu viteza mare sau foarte mica si pornirile agresive.

 2. 2

  Fa revizia cand trebuie! In ceea ce priveste schimbul uleiului, poti face asta mai des decat prevede cartea tehnica.

 3. 3

  Fa reparatiile necesare imediat ce ai descoperit ca exista. Piesele care nu functioneaza corect se vor defecta mai tare pe parcurs, se pot distruge prematur, pot cauza stricatiuni si altor piese si te pot lasa pe marginea drumului cand pleci in calatorii.

 4. 4

  Fa-ti temele! Cauta mereu piese mai bune, mecanici mai buni care sa se ocupe de masina ta, si urmareste sfaturile specialistilor in ceea ce priveste mentinerea calitatii masinii.

 5. 5

  Planifica-ti achizitionarea masinii cu atentie. Puteti gasi articole special dedicate cumpararii de masini noi sau second hand pe siteul nostru.

Previous postCum sa economisesti bani pe combustibil Next postCum sa gasesti o masina care nu polueaza

Related Posts

Posteaza un comentariu


close