Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faceti masina dumneavoastra sa mearga mai repede la deal – CumFacSa.ro

Cum sa faceti masina dumneavoastra sa mearga mai repede la deal

Unelte articol

Exista doua metode pentru a imbunatati cuplul masinii pentru ca aceasta sa mearga mai bine la deal. Prima ar fi sa va imbunatatiti tehnica de condus masini, iar a doua ar fi sa schimbati fie masina, fie motorul, fie alte componente la masina dumneavoastra. Aici puteti gasi cateva sugestii cu ajutorul carora puteti conduce mai usor la deal.

Pasi

 1. 1

  Pentru a imbunatati performantele motorului, puteti sa faceti cateva mici modificari. Acestea includ schimbarea filtrului de aer si a bujiilor.

 2. 2

  Verificati presiunea pneurilor. Desi acest lucru nu va ajuta cu mult, dar o roata umflata pana aproape de presiunea maxima admisa poate sa transmita mai bine puterea de la motor si sa aiba o tractiune mai buna.

 3. 3

  Indepartati greutatile din exces din masina dumneavoastra. Scoateti astfel toate bagajele si toate obiectele inutile care sunt depozitate fie pe bancheta din spate fie in portbagaj.

 4. 4

  Opriti aparatul de aer conditionat. Acesta este un accesoriu care cere indeajuns de multe putere de la motor.

 5. 5

  Conduceti masina astfel incat regimul de functionare al motorului sa fie in punctul in care cuplul si puterea maxima sunt atinse. Astfel, turatia motorului trebuie sa fie putin mai ridicata decat atunci cand conduceti la drum intins. De aceea, daca sunteti intr-o viteza superioare si simtiti ca masina nu mai accelereaza sau accelereaza foarte greu, atunci un lucru bun ar fi sa schimbati intr-o viteza inferioara, care va va oferi o acceleratie mai buna.

 6. 6

  Accelerati masina atunci cand vedeti ca va apropiati de un deal. Acest lucru va permite sa va luati un demaraj, pentru a evita schimbarea vitezei atunci cand ajungeti la jumatatea dealului. Aveti totusi grija sa nu depasiti limita de viteza legala pentru portiunea de drum pe care conduceti.

Previous postCum sa extinzi perioada de viata a masinii tale Next postCum sa faci exercitii in masina

Related Posts

Posteaza un comentariu


close