Cum sa faci o inspectie la masina ta

Unelte articol

Una din cele mai bune metode de a te asigura ca masina ta este buna pentru a rula pe sosea este mentenanta constanta. Poti sa faci si tu o astfel de mentenanta fara a apela la un mecanic sau fara a avea cunostinte avansate de macanica.

Pasi

 1. 1

  Trebuie sa conduci o inspectie regulata a rotilor. Fa acest lucru fie inainte fie inainte sa te urci la volan sau dupa ce ai condus. Cand inspectezi rotile, sa te uiti atent sa nu fie dezumflate, sau ca presiune din roti sa nu fie prea mica.

 2. 2

  Uita-te la roti pentru a te asigura ca suspensia masinii este in regula. Un indicator bun al starii suspensiilor este pozitia rotilor. Daca o roata este indreptata inspre interior sau inspre exterior, atunci acesta este un semn al defectiunii suspensiei respective. Daca observi acest lucru, cel mai bine ar fi daca ai duce masina la un mecanic.

 3. 3

  Verifica presiunea din roti. Acest lucru iti va permite sa vezi daca o roata va trebui sau nu sa fie umflata. Recomandat este sa verifici presiunea din roti cel putin odata la o saptamana.

 4. 4

  Verifica nivelul de ulei din motor. Acest lucru este necesar, deoarece deficienta de ulei poate duce la defectarea motorului. Pentru a preveni acest lucru, verifica uleiul masinii in fiecare saptamana.

Previous postCum sa faci masina ta sa fie un loc bun de dormit Next postCum sa faci o masina automata sa fie mai rapida

Related Posts

Posteaza un comentariu


close