Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa folosesti masinile hibrid eficient – CumFacSa.ro

Cum sa folosesti masinile hibrid eficient

Unelte articol

Desi aceste vehicule sunt gandite pentru a pastra mediul inconjurator curat si a limita emanatiile de gaze cu efect de sera, trebuie sa stii ce poti tu sa faci pentru a-ti maximiza performanta masinii in raport cu volumul de combustibil folosit. Acesti pasi te vor ajuta sa obtii o rata de performanta mai buna!

Pasi

 1. 1

  Cunoaste-ti masina! Daca vei conduce mai incet, intampini mai putina aderenta din partea aerului, si masina face un efort mai mic, limitand astfel consumul. Daca pastrezi viteza constanta vei avea un consum mai mic, deoarece nu numai acceleratul, ci si franatul cresc consumul.

 2. 2

  De fiecare data cand opresti, fa-o incet. Motorul electric al masinii recupereaza mai multa energie daca faci acest lucru, iar opririle bruste se datoreaza franelor, care folosesc energie si nu o genereaza.

 3. 3

  Maximizeaza viata bateriei. Cand pornesti de pe loc, accelereaza usor, pentru a obliga masina sa foloseasca bateria si astfel economisesti combustibil.

 4. 4

  Inainte de a achizitiona un vehicul hibrid, documenteaza-te si afla daca iti doresti o masina „full” hibrid, „assist” sau „mild” hibrid. Fiecare dintre acestea se deosebesc intre ele si tu trebuie sa decizi care ti se potriveste cel mai bine cu stilul de condus si cu atitudinea fata de mediul inconjurator.

 5. 5

  Bucura-te de faptul ca detii o clasa de masini speciala care poate avea o serie de beneficii – in anumite zone, administratia permite posesorilor de masini hibrid sa conduca in zone interzise, ofera locuri de parcare speciale, sau ofera discount la impozit./p>

Previous postCum sa eviti sa-ti fie furata masina Next postCum sa iei examenul pentru carnetul de sofer

Related Posts

Posteaza un comentariu


close