Cum sa gasesti o masina care nu polueaza

Unelte articol

Majoritatea oamenilor au inceput sa aleaga solutii care nu polueaza, de la reciclarea gunoiului pana la masina pe care o conduc. Transportul „verde” este o alternativa viabila, care te poate face sa te simti mult mai bine cu privire la modul in care protejezi tu planeta.

Pasi

 1. 1

  Incearca sa hotarasti ce iti doresti, dintre ptiunile mari: masini hibrid, pe combustibil fosil, electrice sau diesel. In ceea ce priveste masinile normale pe benzina, acestea obtin un consum foarte bun, iar costul initial este redus, inclusiv reparatiile generale. Partea proasta este ca folosesti o masina care polueaza. Masinile electrice folosesc curent electric exclusiv si emisiunile toxice sunt reduse la zero. Insa, aceste masini nu sunt inca la standardele tehnologiei, si incarcarea lor poate reprezenta o problema daca nu ai o sursa de energie electrica fara intreruperi.
  Masinile diesel au avantajul consumului redus, inexistenta problemelor pe timp de iarna la pornire si pretul mai redus al motorinei. Problema este ca aceste masini sunt scumpe, insa costurile mentinerii unei asemenea masini nu sunt foarte ridicate, compensand.
  Maisnile hibrid economisesc multi bani pe benzina deoarece masina este partial propulsata de electricitate. Dezavantajul este costul ridicat al masinii si problemele cu alternatorul.

 2. 2

  Odata ce te-ai hotarat ce tip de motorizare doresti, mergi la dealerul auto. Documenteaza-te despre modelul specific de pe internet, unde vei gasi pareri personale, idei, precum si specificatiile producatorului.

 3. 3

  Daca vrei o masina hibrid cu siguranta va trebuie sa cumperi una relativ noua, iar costurile vor fi mai mari, insa mai mult decat sigur iti poti alege modelul pe care ti-l doresti, deoarece toate sunt in aceeasi arie de preturi, iar banii pe care ii dai micsoreaza poluarea pe care o produci. Bucura-te de masina ta noua!

Previous postCum sa extinzi viata masinii tale Next postCum sa eviti accidentele cand conduci

Related Posts

Posteaza un comentariu


close