Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa gasesti o masina cu un consum bun – CumFacSa.ro

Cum sa gasesti o masina cu un consum bun

Unelte articol

Diversitatea de masini din ziua de astazi iti ofera posibilitatea de a gasi un automobil cu un consum potrivit pentru nevoile tale. Daca iti pasa de poluarea mediului sau te intereseaza sa platesti impozite mai mici, iti putem oferi sfaturi despre cum sa alegi produsul optim.

Pasi

 1. 1

  Intereseaza-te pe internet care sunt masinile cele mai potrivite pentru consumul la care te-ai gandit tu. Asociatii non-guvernamentale sau chiar organisme suprastatale elibereaza constant liste cu recomandari pentru modelele cele mai „eco-friendly”.

 2. 2

  Afla dinainte care sunt distantele pe care le poti parcurge cu un rezervor plin la masina pe care ai ales-o. Masinile electrice nu pot fi alimentate la nesfarsit si nu iti doresti sa pierzi putere la jumatatea drumui catre destinatie. Aceast factor iti poate influenta decizia de o maniera semnificativa.

 3. 3

  Gandeste-te la nevoile personale pentru care iti cumperi masina. Daca ai o familie mare, sau ai nevoie sa transporti bunuri voluminoase, iti va trebui o masina mai mare. Cu cat mai mica este masina, insa, cu atat mai eficienta va fi si consumul va fi mai redus.

 4. 4

  Stabileste un buget, inainte de a-ti alege o masina. Automobilul trebuie sa se incadreze in limita de buget. Nu vrei sa ajungi in situatia in care pentru a salva mediul iti cheltui tot bugetul, asadar trebuie sa ai planul dinainte stabilit.

Previous postCum sa faci naveta la facultate cu masina Next postCum eviti distragerile la volan

Related Posts

Posteaza un comentariu


close