Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa gasesti un motor de masina la second-hand – CumFacSa.ro

Cum sa gasesti un motor de masina la second-hand

Unelte articol

Inlocuirea unui motor de masina poate sa fie poate cea mai costisitoare parte din acest proces. Daca gasesti un motor folosit dar inca functional, atunci acest lucru te poate salva foarte multi bani.

Pasi

 1. 1

  Incearca sa faci rost de cat mai multe informatii despre masina ta. Acest lucru poate sa includa tipul motorului, codul motorului si data de fabricatie. Poate nu vei avea nevoie de astfel de informatii, dar vei economisi timp.

 2. 2

  Mergi la un magazin de masini second-hand, sau la un atelier de dezmembrari.

 3. 3

  Verifica kilometrajul motorului.

 4. 4

  Cere descrierea motorului. Vezi daca include supapele de admisie si de evacuare, rampele de combustibil, cablajul, capacele de la supape. Verifica starea motorului si ca acesta sa nu fie avariat.

 5. 5

  Tine minte ca tu cumperi doar blocul motor. Partile mentionate mai sus nu sunt obligatorii, sau pot sa nu fie functionale sau sa nu se potriveasca la masina ta.

 6. 6

  Odata ce ti-ai cumparat motorul dorit, verifica sa ai toate uneltele si partile necesare pentru a-l monta inapoi in masina.

Previous postCum sa gasesti sursa mirosului neplacut din masina Next postCum sa hranesti porumbeii din mana

Related Posts

Posteaza un comentariu


close