Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa indepartati mirosul de tigara din masina – CumFacSa.ro

Cum sa indepartati mirosul de tigara din masina

Unelte articol

Mirosul de tigara poate sa faca o masina sa miroasa ca o scumiera. Acum poti afla cum sa procedezi pentru a scapa de acel miros.

Pasi

 1. 1

  Scoateti mochetele din masina, aspirati-le si spalati-le cu un sampon.

 2. 2

  Pulverizati pe toata tapiteria din masina cu o solutie care miroase placut si ajuta la improspatarea aerului. Pulverizati pe scaune, pe mochete, pe tapiterie, pe tavan, chiar si pe centurile de siguranta.

 3. 3

  Curatati constant scumiera din masina. Dupa ce o curatati, pulverizati cu un odorizant pentru ca scumiera sa nu miroasa asa de intens a tigara dupa ce scrumati in ea.

 4. 4

  Intotdeauna sa aveti un odorizant atarnat in masina, ca acelea care se prind de oglinda retrovizoare.

 5. 5

  Daca mirosul este foarte persistent, atunci puteti pulveriza cu un odorizant pe grilajul de unde viner aerul conditionat.

 6. 6

  Spalati interiorul masinii, inclusiv geamurile cu apa si otet. Solutia din otet ar trebui sa contina o parte otet si 8 parti apa.

 7. 7

  In cele din urma, pentru a nu avea miros de tigara in masina dumneavoastra, cel mai indicat ar fi sa incercati sa nu mai fumati in masina, iar daca fumati, sa coborati de tot geamul.

Previous postCum sa iesi cu atentie din masina fara sa ti se vada lenjeria intima Next postCum sa indepartezi gheata de pe parbriz

Related Posts

Posteaza un comentariu


close