Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa indepartezi guma din interiorul masinii – CumFacSa.ro

Cum sa indepartezi guma din interiorul masinii

Unelte articol

De obicei, copiii sunte cei care se joaca cu guma de mestecat, iar, de cele mai multe ori aceasta nu ajunge la cosul de gunoi ci poate ajunge pe tapiteria masinii dumneavoastra. Din fericire, exista mai multe metode prin care puteti indeparta guma de mestecat de pe tapiteria masinii.

Pasi

 1. 1

  Indepartati guma de mestecat imediat ce o descoperiti.

 2. 2

  Folositi gheata pentru a intari guma de mestecat. Lasati un cub de gheata sa stea pe guma lipita de tapiterie aproximativ 3 minute. Indeparteaza cu grija guma folosind un cutit neascutit.

 3. 3

  Imbiba un servetel cu niste gaz de la bricheta, apoi incearca sa stergi locul unde s-a lipit guma.

 4. 4

  Incearca banda adeziva. Aceasta metoda functioneaza foarte bine si daca ai tapiterie de panza sau de piele. Lipoiti banda adeziva de guma, apoi trageti pana cand se desprinde guma de tapiterie.

 5. 5

  Frecati tapiteria cu unt de arahide pana cand observati ca guma incepe sa se desprinda.

 6. 6

  Aplicati ulei vegetal in zona respectiva daca aveti tapiterie de piele. Frecati apoi tare cu o carpa. Pentru a clati tapiteria, folositi apa cu sampon.

 7. 7

  Atunci cand vreti sa indepartati guma de pe tapiterie, nu va grabiti. Aveti rabdare. Nu incercati sa trageti de guma sa o indepartati pe toata deodata, deoarece puteti sa deteriorati interiorul tapiteria masinii.

Previous postCum sa indepartezi gheata de pe parbriz Next postCum sa indepartezi mirosul de caine din masina

Related Posts

Posteaza un comentariu


close