Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa indepartezi mirosul de caine din masina – CumFacSa.ro

Cum sa indepartezi mirosul de caine din masina

Unelte articol

Cainii pot sa aiba un miros destul de puternic, asa ca, daca ii plimbi destul de mult cu masina, acel miros poate sa ramana in masina ta chiar si cateva saptamani.

Pasi

 1. 1

  Pulverizeaa in masina cu o solutie care improspateaza aerul din masina. Aceasta solutie este doar una temporara, deoarece mirosul de caine va incepe sa se simta iar dupa o perioada.

 2. 2

  Folositi bicarbonat de sodiu pentru a absorbi mirosul din masina. Tot ce trebuie sa faci este sa pui un plic de bicarbonat de sodiu intr-un recipient cu apa si sa il lasi in masina peste noapte.

 3. 3

  Intindeti pe un prosop cateva felii de paine. Acestea pot ajuta sa absoarba mirosul neplacut din masina.

 4. 4

  Folositi sampon pentru a spala cat mai bine scaunele.

 5. 5

  Puteti sa evitati sa ajungeti intr-o asemenea situatie daca puneti paturi pe banghetele din masina de fiecare data cand luati cainele la plimbare.

 6. 6

  Intotdeauna sa tineti in masina prosoape uscate pentru situatiile cand ploua. Cele mai urate mirosuri vin de la caini atunci cand sunt uzi.

Previous postCum sa indepartezi guma din interiorul masinii Next postCum sa iti disciplinezi pisica

Related Posts

Posteaza un comentariu


close