Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa indepartezi mirosul de mucegai din masina – CumFacSa.ro

Cum sa indepartezi mirosul de mucegai din masina

Unelte articol

Mirosul de mucegai apare atunci cand apa se imbiba intr-un material si ramane acolo pentru o perioada mai mare de timp. Pe masura ce incepe sa se formeze mucegaiul, apare si un miros neplacut. In cazul in care nu vrei sa conduci cu geamurile coborate la maxim, trebuie sa gasesti o solutie la problema legata de mucegaiul care se formeaza in masina ta.

Pasi

 1. 1

  Inspecteaza interiorul masinii. Uita-te la covorase, scoate covoarele din masina si uita-te daca este mucegai sub ele sau pe podea. Daca acestea sunt umede, atunci spala-le, curata-le si lasa-le la uscat.

 2. 2

  Verifica spatiul de sub scaune. Pipaie covorul de sub scaune pentru a vedea daca acesta este ud. Daca este ud, atunci ia un uscator de par si usuca acea parte din interiorul masinii.

 3. 3

  Examineaza tapiteria de pe scuaunele din fata si de pe scaunele din spate. Asigura-te ca acestea sunt uscate.

 4. 4

  Pentru a indeparta mirosul neplacut de mucegai, lasa portierele deschise in zilele insorite, pentru ca interiorul masinii sa se aeriseasca. Astfel, soarele va ajuta la evaporarea umezelii din interiorul masinii.

 5. 5

  Imprastie bicarbonat de sodiu in zonele unde observi ca se afla mucegaiul si umezeala.
  Desi poate sa fie destul de tentant sa incerci sa pulverizezi cu un spray in masina, sa stiti ca acesta doar mascheaza mirosul neplacut si nu il neutralizeaza sau nu il previne. De aceea este esential sa il eliminati inca de la inceput.

Previous postCum sa iti feresti pisica de viermii intestinali Next postCum sa indepartezi mirosurile neplacute din masina

Related Posts

Posteaza un comentariu


close