Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa indepartezi mirosurile neplacute din masina – CumFacSa.ro

Cum sa indepartezi mirosurile neplacute din masina

Unelte articol

Poate sa fie o experienta neplacuta sa stai in masina ta atunci cand mirosul este neplacut. Sunt multe lucruri pe care le poti face in aceasta privinta, incepand prin a fi mai ingrijit in ceea ce priveste curatenia din interiorul masinii.

Pasi

 1. 1

  Curatati-va masina. Scoateti si aruncati toate gunoaiele si toate lucrurile care nu va trebuiesc. Verificati sa nu mai aveti nimic sub scaune, in portiere sau in torpedo. Nu uitati sa curatati si portagajul masinii de asemenea.

 2. 2

  Folosind o carpa moale, stergeti tot interiorul masinii si spalati tot interiorul masinii.

 3. 3

  Periati covoarele inainte de a aspira interiorul.

 4. 4

  Indepartati toate covoarele din masina, apoi aspirati intreaga podea a masinii. Faceti acest lucru si pentru portbagaj.

 5. 5

  Odata ce ati curatat in intregime toata masina, verificati daca mai sunt mirosuri neplacute in masina. Daca inca mai simtiti mirosuri neplacute, atunci puteti lua solutiile directe pentru a scapa de miros. Aici este o lista cu unele cauze de miros neplacut :
  • Bacterii. Acestea apar de obicei daca ati lasat mancare in masina. Cea mai buna metoda este sa faceti curat in locul respectiv.
  • Fumul de tigara. Pentru a scapa de acest miros, puneti doua vase cu apa si otet. Otetul absoarbe mirosul de tigara din masina dumneavoastra.
  • Mucegai. Verificati sa nu fie scurgeri in masina. Odata ce ati localizat locurile respective, dati un un spray special pentru indepartarea mucegaiului.

 6. 6

  Odata ce ati curatat de tot masina, puteti instala un odorizant pentru a oferi un miros cat mai placut masinii tale.

 7. 7

  Daca mirosul urat inca mai persista, atunci puteti sa mergeti la un profesionist pentru a va rezolva problema.

 8. 8

  Pe viitor, curatati petele imediat ce le observati. Acestea sunt mult mai usor de indepartat atunci cand apar si nu vor lasa mirs urat odata ce sunt indepartate.

Previous postCum sa indepartezi mirosul de mucegai din masina Next postCum sa inlaturi mirosul de urina al pisicii

Related Posts

Posteaza un comentariu


close