Cum sa mergi cu masina decapotabila tot anul

Unelte articol

Cu totii cunoastem placerea de a calatori cu masina decapotabila, iar cand aceasta este masina ta personala, este indicat sa te poti bucura de ea cat mai mult. Nu trebuie sa te feresti de anumite perioade, ci poti sa o folosesti aproape in tot cursul anului!

Pasi

 1. 1

  Protejeaza-ti pielea, ochii si urechile. Poti folosi ochelari de soare pentru a-ti acoperii ochii de obiectele mici care pot ajunge in interiorul masinii. Pentru a-ti proteja urechile poti ridica geamurile laterale si poti reduce viteza cu care circuli. Deasemenea poti incerca sa folosesti dopuri pentru urechi. In ceea ce priveste pielea, riscul principal este sa va arda soarele, insa puteti folosi o crema protectoare, iar pentru buze puteti folosi balsam. Tineti crema protectoare in masina pentru ca toata lumea care circula cu dumneavoastra sa fie protejata.

 2. 2

  In perioada rece trebuie sa va imbracati mai gros pentru a va mentine caldura corporala. Folositi o jacketa si manusi. Setati-va radiatorul sa bata peste picioare, deoarece din acea zona aerul iese afara mai greu. Folositi scaune incalzite sau volan incalzit daca masina dumneavoastra beneficiaza de aceste dotari.

 3. 3

  Pentru perioadele in care e foarte cald incercati sa va mentineti hidratat, purtati haine de culoare deschisa, largi, prin care aerul circula. Ridicati capota daca temperatura e prea ridicata, si porniti aerul conditionat.

 4. 4

  Cand ploaia sau ninsoarea va surprind, va trebui sa va ridicati capota deoarece interiorul este vulnerabil la umezeala. Daca sunteti obosit lasati capota deoarece va face condusul mai putin stresant.

Previous postCum sa iti speli masina corect Next postCum sa mergi mai multi kilometri cu aceeasi benzina

Related Posts

Un comentariu

 1. cristina
  Mai 01, 2014

  scuze,dar cum se numeste masina-adica modelul?

  Răspunde

Posteaza un comentariu


close