Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa reduci poluarea emanata de masina ta – CumFacSa.ro

Cum sa reduci poluarea emanata de masina ta

Unelte articol

Daca iti pasa de mediul inconjurator probabil ca vrei sa il poluezi cat mai putin. Pentru multe familii acest fapt devine un scop in sine, protejarea mediului fiind un concept care capata amploare tot mai mare in tarile occidentale. Exista o serie de modalitati prin care poti reduce poluarea pe care o cauzeaza masina ta, dar toate implica dorinta de a schimba ceva in cotidian.

Pasi

 1. 1

  Revizuieste-ti obiceiurile de condus si vezi daca nu poti elimina anumite calatorii pe care le poti face si fara masina. Locurile care sunt intr-o raza de 8 km de casa ta pot fi vizitate si prin utilizarea altor mijloace de transport.

 2. 2

  Foloseste transportul in comun. Desi nu e distractiv si s-ar putea sa fie incomod pentru tine, e cea mai buna varianta pentru a salva mediul inconjurator.

 3. 3

  Daca in familia ta se folosesc 2 masini, incearca sa reduci folosinta la doar 1. Cu siguranta ca unul dintre soferi poate opta uneori pentru mijloc de transport in comun, iar cand e necesar, masina poate fi folosita alternativ sau unul dintre soferi il poate duce pe celalalt pana la locurile unde trebuie sa ajunga. Daca doresti sa nu poluezi, vei gasi solutii.

 4. 4

  Vorbeste dinainte cu prietenii si familia pentru a determina daca puteti merge impreuna cand aveti aceeasi destinatie. Astfel, nu veti folosi mai mult de o masina si veti reduce gradul de poluare cauzat.

 5. 5

  Mergi cu bicicleta pana la destinatiile care nu sunt la distante foarte mari si prinzi doi iepuri dintr-o lovitura: dependenta de masina si emisiunile de gaze toxice scade, iar tu beneficiezi de un antrenament grozav!

 6. 6

  Mergi pe jos cand se poate, iar distantele nu sunt atat de mari. Cand iesi pentru cumparaturi obisnuite sau vrei doar sa mergi pana la primul magazin, lasa masina acasa!

 7. 7

  Cumpara-ti o motocicleta pentru distantele mari. Acestea consuma mai putin combustibil si elimina mai putine gaze de sera, chiar daca nu e mereu oportun sa mergi cu motocicleta.

Previous postCum sa redresezi masina cand pierzi tractiune Next postCum sa scapi de gazele care intra in masina in timpul condusului

Related Posts

Posteaza un comentariu


close