Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa scapi din portbagajul unei masini – CumFacSa.ro

Cum sa scapi din portbagajul unei masini

Unelte articol

De multe ori, sa fii blocat in portbagajul unei masini poate fi o experienta groaznica, de neuitat. Daca sunteti rapit, cel care va sechestreaza s-ar putea sa va puna in portbagaj, iar uneori copiii se blocheaza din greseala sau din joaca. Desi e destul de greu sa iesi din portbagajul unei masini, noi va putem arata cum sa va faceti situatia mai usoara.

Pasi

 1. 1

  Pastraza-ti calmul. Portbagajul nu e un spatiu inchis ermetic, si in general poti rezista in jur de 12 ore pana cand lipsa oxigenului te va face sa iti pierzi constiinta. In schimb, ai putea sa ramai fara aer daca incepi sa hiperventilezi, asa ca trebuie sa respiri regulat si sa nu te panichezi. S-ar putea sa devina foarte cald, insa trebuie sa iti mentii calmul pentru a putea reusi sa evadezi.

 2. 2

  Uita-te in jur pentru a vedea daca masina nu are un maner care deschide portbagajul. Desi majoritatea masinilor nu au aceasta functie, nu strica sa te uiti pentru ca s-ar putea sa ai noroc. Acest accesoriu s-ar putea sa vina sub forma unei sfori, buton, maner sau switch.

 3. 3

  Incearca sa iesi prin bancheta din spate. Unele masini au banchete care se rabateaza si permit accesul in masina. In general manerul care activeaza mobilitatea banchetei se gaseste in masina, insa uneori acesta se afla in portbagaj. Daca nu gasesti manerul, incearca sa impingi sau sa lovesti scaunele din spate pentru a le rabata.

 4. 4

  Ridica covorul din portbagaj si incearca sa gasesti firul care deschide portbagajul, deoarece pentru unele masini acesta se afla chiar sub carpeta.

 5. 5

  Daca gasesti in portbagaj unelte precum surubelnite sau ranga, incearca sa fortezi incuietoarea dinspre interior. Daca nu reusesti, poti incerca sa deschizi portbagajul dinspre lateral, pentru a permite aerului sa intre.

 6. 6

  Da jos luminile din spate. De obicei trebuie sa deschizi un panou sau o cutie electrica din interiorul masinii, insa odata ce le-ai gasit, smulge firele pentru a opri luminile si loveste cu putere in lumini pentru a le dezlipi de caroserie. Odata ce ai reusit, poti sa faci semne celor din afara masinii prin gaura ramasa in caroserie. Chiar daca nu reusesti sa dai jos lumina din spate, s-ar putea ca politia sa opreasca masina pentru ca nu ii functioneaza stopul de frana.

Previous postCum sa scapi de gazele care intra in masina in timpul condusului Next postCum sa scapi dintr-o masina care se scufunda

Related Posts

Posteaza un comentariu


close