Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa stai in masina fara dureri de spate – CumFacSa.ro

Cum sa stai in masina fara dureri de spate

Unelte articol

Multor persoane le este frica sa stea in masina o perioada indelungata de timp pentru a evita durerile acute de spate. Este foarte important sa stii cum sa stai in masina, pentru a evita pe viitor eventualele dureri neplacute de spate care pot aparea in urma efectuarii unui drum mai lung cu masina.

Pasi

 1. 1

  Evita sa stai cocosat in masina. Daca adopti aceasta pozitie iti faci mult mai rau.

 2. 2

  Cand intri in masina, indreapta-ti intai soldurile spre scaunul masinii, pentru ca apoi sa intri si cu restul corpului. Astfel, vei sta pe partea din spate a coapsei si nu pe coccis (capatul de jos al coloanei vertebrale).

 3. 3

  Poti sa impaturesti o patura mai mica sau un prosop pentru a-ti oferi suport pentru partea de jos a spatelui.

 4. 4

  In functie de lungimea picioarelor tale, aseaza-ti scaunul pentru a sta intr-o pozitie cat mai confortabila. Astfel, baza coloanei vertebrale ar trebui sa fie in contact cu spatarul scaunului.

 5. 5

  Daca ai scaune ajustabil in pozitia lombara, atunci ti le poti ajusta dupa bunul plac. Nu toate masinile au aceasta optiune. Masinile mai noi detin astfel de dotari.

 6. 6

  Aseaza-ti tetierele pentru a-ti sprijini capul de ele si pentru a sta cat mai confortabil.

 7. 7

  Intr-un final trebuie sa ai rabdare. Nu iti va fi deloc usor sa te obisnuiesti cu noua ta pozitie in masina, dar cu siguranta te vei simti mult mai bine pe viitor, odata ce vei scapa de durerile de spate.

Previous postCum sa spui “Te iubesc” Next postCum sa stai treaz la o petrecere in pijamale

Related Posts

Posteaza un comentariu


close