Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa stai intr-o masina fara a suferi de dureri de spate – CumFacSa.ro

Cum sa stai intr-o masina fara a suferi de dureri de spate

Unelte articol

Multor persoane le este frica sa conduca pentru perioade indelungate pentru simplul fapt ca le este frica de acea durere de spate de care pot suferi daca stau prea mult timp in spatele volanului. Invatati cum trebuie sa stati cat mai corect in scaun pentru a evita durerile de spate.

Pasi

 1. 1

  Nu sta cocosat la volan. Daca adopti aceasta pozitie atunci cel mai probabil ca iti vei face mai mult rau decat bine. Aceasta pozitie iti va face foarte mult rau daca o mentii pentru perioade indelungate de timp.

 2. 2

  Atunci cand intri in masina, asigura-te ca soldurile tale sunt cele care intra primele in masina. In aceasta maniera te asiguri ca te sprijini pe muschii coapselor si nu pe capatul coloanei.

 3. 3

  Foloseste-te de o patura mai mica sau de o pernuta pentru a avea suport in zona lombara. Pune pernuta intre spatele tau si scaun, pentru a putea sa iti permita sa stai cat mai comod pentru perioade cat mai indelungate de timp.

 4. 4

  Ajusteaza-ti scaunul cat mai bine, in asa maniera incat sa poti sta cat mai comod la volan.
  Aranjeaza-ti foarte bine atat scaunul cat si pozitia tetierei.
  Exerseaza si experimenteaza pana cand vei gasi cea mai buna pozitie pentru scaun si pentru tetiera in asa maniera incat sa iti faca sederea la volan cat mai comoda.

Previous postCum sa stai corect la calculator Next postCum sa te apropii si sa abordezi un cal

Related Posts

Posteaza un comentariu


close