Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa verifici ce accidente au avut masinile – CumFacSa.ro

Cum sa verifici ce accidente au avut masinile

Unelte articol

Intre cele mai mari probleme in a cumpara un automobil second-hand este necunoasterea istoricului masinii. Desi aceasta arata bine, reparatiile efectuate in urma unui accident grav ar putea reduce din calitatea masinii considerabil.

Pasi

 1. 1

  Obtine cartea tehnica a masinii. Pentru anumite tari, exista companii care se ocupa exclusiv cu istoricul masinilor (de exemplu Carfax). Aici vei gasi informatii cu privire la fostii detinatori, asigurarea masinii si istoricul accidentelor. Iti va fi mult mai usor sa iti faci o imagine de ansamblu.

 2. 2

  Verifica parbrizul. Verifica toate geamurile pentru semne ale unui accident. Daca geamul este crapat sau ciobit, poate fi un indicator ca masina a fost implicata intr-o coliziune si aceste defecte trebuie reparate mereu.

 3. 3

  Inspecteaza caroseria masinii. Apleaca-te la un capat al masinii si uita-te in lungul acesteia. Liniile care definesc exteriorul masinii trebuie sa fie drepte si uniforme iar vopseaua trebuie sa se reflecte lumina in mod normal. O linie neuniforma sau reflectii ciudate indica faptul ca unele parti ale caroseriei au fost inlocuite sau reparate dupa accidente.

 4. 4

  Verifica bara din spate si din fata pentru crapaturi. Aceste parti se strica cel mai repede intr-o coliziune deoarece sunt de cele mai multe ori din plastic sau carbon. Reparatiile la aceste componente indica implicarea intr-o coliziune.

 5. 5

  Plimba-ti palma pe caroseria masinii si la colturile barei din fata si din spate. Daca sunt locuri neuniforme acestea indica reparatii prin chituire.

 6. 6

  Verifica daca masina a fost revopsita. La capatul portierelor sau al pragurilor poti gasi zone cu zgarieturi sau vopsea neuniforma. Daca observi un alt strat de vopsea dedesubt inseamna ca masina a fost revopsita, si trebuie sa afli daca acest fapt s-a datorat unui accident sau daca piesa adaugata la masina nu a fost noua cand a fost montata.

Previous postCum sa urci pe bordura cu masina Next postCum sa verifici o masina uzata inainte sa o cumperi

Related Posts

Posteaza un comentariu


close