Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa eviti accidentele fatale atunci cand mergi pe bicicleta – CumFacSa.ro

Cum sa eviti accidentele fatale atunci cand mergi pe bicicleta

Unelte articol

Speram ca sfaturile ce urmeaza te vor ajuta sa circuli cat mai precaut pe bicicleta.

Pasi

 1. 1

  Asigura-te de fiecare data cand ajungi intr-o intersectie. Uita-te atat in stanga cat si in dreapta inainte sa traversezi intersectia.

 2. 2

  Uita-te in oglinda retrovizoare inainte de a lua curba la stanga pentru a te asigura ca nu vine nimeni din spatele tau.

 3. 3

  Intotdeauna sa porti casca pe cap atunci cand mergi pe bicicleta.

 4. 4

  Respecta toate regulile de circulatir.

 5. 5

  Fii cat mai prudent atunci cand circuli cu bicicleta prin trafic. De multe ori soferii apreciaza prost viteza unui ciclist, de aceea va trebui sa fii tu cat mai atent atunci cand treci pe langa masini.

 6. 6

  Foloseste faruri pe fata si pe spate de fiecare data cand circuli pe timp de noapte. De asemenea, asigura-te ca bicicleta are reflectorizanti pe pedale.

 7. 7

  Daca esti prea obosit, sau daca vremea este prea proasta, poti sa te dai jos de pe bicicleta si sa iti continui mersul pe jos.

 8. 8

  O alta idee buna este sa porti o vesta reflectorizanta. Astfel, restul participantilor la trafic te pot vedea si te pot evita.

Previous postCum sa dobori pe cineva dintr-un singur pumn Next postCum sa eviti capcanele in care cad turistii in Tailanda

Related Posts

Posteaza un comentariu


close