Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa intri intr-un anumit ritm atunci cand pedalezi – CumFacSa.ro

Cum sa intri intr-un anumit ritm atunci cand pedalezi

Unelte articol

Citeste in continuare daca vrei sa iti imbunatatesti skill-ul in ceea ce priveste mersul pe bicicleta.

Pasi

 1. 1

  Intra intr-un ritm de pedalat cu care te simti cel mai confortabil si profita de coborasuri si de drumurile plate pe care le intalnesti.

 2. 2

  Mareste putin viteza atunci cand observi ca ai in fata un deal. De asemenea, schimba viteza intr-una inferioara pentru a-ti fi mai usor sa urci la deal.

 3. 3

  Cand te simti obosit, nu trebuie sa iti fie rusine sa iei pauze scurte. Profita de acele pauze si ia o gustare sau bea niste apa pentru a-ti reface fortele si pentru a te hidrata.

 4. 4

  Daca exersezi inainte si faci niste drumuri mai scurte cu bicicleta, atunci iti va fi mult mai usor pe viitor sa pornesti la un drum mai lung. Nu porni pe un traseu lung sau dificil daca nu te simti pregatit din punct de vedere fizic.

 5. 5

  Intotdeauna sa porti echipament de protectie, sa te asiguri ca ai reflectorizante pe bicicleta si sa te asiguri ca nu incurci traficul atunci cand circuli pe strada.

Previous postCum sa incarci un rucsac cu toate lucrurile de care ai nevoie Next postCum sa invingi abuzurile sportive

Related Posts

Posteaza un comentariu


close