Cum sa iti faci ghiozdanul pentru a merge pe bicicleta

Unelte articol

Daca vrei sa mergi cu bicicleta pe distante destul de lungi, atunci va trebui sa iei cu tine mai multe provizii. Ce alta modalitate mai buna de a duce acele provizii decat in rucsac?

Pasi

 1. 1

  Inainte sa te apuci sa iti faci ghiozdanul, va trebui sa calzulezi distanta pe care o vei parcurge pe bicicleta. Doar distanta va determina cantitatea de bagaj pe care o vei lua cu tine.

 2. 2

  Ce anume sa pui in rucsac? Acum ca ai stabilit ce distanta vei parcurge cu bicicleta, este timpul sa incepi sa impachetezi toate bagajele. Iata o lista cu lucrurile de care vei avea nevoie :
  * Mancare. Cea mai buna mancare este mancarea in conserve, deoarece aceasta nu se strica. O alta alternativa ar fi sa iti iei cu tine bani pentru mancare, pe care o vei cumpara de la magazinele pe care le intalnesti pe drum.
  * Ca si bauturi, noi recomandam sa iei doar apa la tine. Ia pentru inceput cativa litri de apa, pentru ca apoi sa iti mai cumperi pe parcurs.
  * Va trebui sa iei cu tine o trusa de unelte, in cazul in care se strica ceva la bicicleta, se perforeaza un cauciuc. Trebuie sa stii sa repari bicicleta in cazul in care apare un defect.

 3. 3

  Odata ce ai facut rost de toate lucrurile mentionate mai sus, porneste fara griji la drum.

 4. 4

  Nu uita sa porti echipament de protectie si sa dormi cat mai mult ziua dinaintea excursiei.

Previous postCum sa iti faci bagajele pentru o excursie in Moscova Next postCum sa iti gasesti un loc de munca in Noua Zeelanda

Related Posts

Posteaza un comentariu


close