Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa mergi cat mai repede pe bicicleta – CumFacSa.ro

Cum sa mergi cat mai repede pe bicicleta

Unelte articol

Iata cum poti face sprinturi cat mai rapide pe o bicicleta.

Pasi

 1. 1

  Pentru inceput va trebui sa te asiguri ca bicicleta ta este intr-o stare foarte buna de functionare. Asigura-te ca franele, directia, cauciucurile sunt in stare impecabila.

 2. 2

  Pentru a pedala cat mai repede, vei avea nevoie de cauciucuri cu aderenta foarte buna. Daca nu esti multumit de cauciucurile curente, poti sa iti cumperi altele noi, de o calitate superioara.

 3. 3

  Aseaza scaunul in asa maniera incat sa poti sta pe el cat mai comod.

 4. 4

  Fa cateva ture de incazile, pentru a te obisnui atat cu bicicleta cat si cu traseul sau cu drumul pe care vrei sa faci cursa.

 5. 5

  Odata ce te simti pregatit, porneste si pedaleaza cat de rapid poti tu.

 6. 6

  Ai totusi grija si nu fa acest lucru pe un drum sau pe o strada care sa fie circulate de pietoni, masini sau alti biciclisti. Cu cat ai o viteza mai mare, cu atat iti va fi mai greu sa eviti un posibil accident.

Previous postCum sa mananci mancare locala in Hawaii Next postCum sa mergi cu bicicleta la scoala in siguranta

Related Posts

Posteaza un comentariu


close