Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa mergi cu bicicleta prin noroi – CumFacSa.ro

Cum sa mergi cu bicicleta prin noroi

Unelte articol

Acest ghid iti ofera mai multe sfaturi despre cum sa te pregatesti pentru o plimbare cu bicicleta prin noroi.

Pasi

 1. 1

  Inainte sa pornesti la drum, verifica vremea pentru a te asigura ca te poti deplasa in conditii favorabile.

 2. 2

  Pregateste-te inainte sa pornesti la drum. Imbraca-te corespunzator, ia-ti proviziile necesare si ia-ti echipamentele necesare mersului pe bicicleta.

 3. 3

  Pregateste-ti bicicleta pentru mersul prin noroi. Acest lucru inseamna sa montezi cauciucuri speciale, cu striuri adanci pentru a avea o mai buna aderenta. Unge lantul cu lubrifiant pentru a nu se bloca din cauza noroiului. Asigura-te ca vitezele sunt bine curatate inainte de a porni la drum. De asemenea, asigura-te ca franele functioneaza cum trebuie.

 4. 4

  Invata sa te obisnuiesti gradat cu mersul prin noroi. Nu te avanta la cel mai greu sau la cel mai periculos traseu. Incepe cat mai incet, pentru a te obisnui cu tractiunea, aderenta, franatul. Noroiul este o suprafata extrem de alunecoasa, de aceea va trebui sa ai mare grija cand iei curbele. Evita sa treci peste pietrele plate si lucioase, deoarece acestea nu ofera aproape deloc aderenta. De asemenea, ai grija si nu merge prin baltile cu apa, deoarece nu poti sa iti dai seama cat de adanca este groapa si poti sa te accidentezi foarte usor in astfel de situatii.

 5. 5

  Fii cat mai grijuliu si nu te aventura pe rutele care ti se par foarte dificile. Nu merita sa iti risti sanatatea doar pentru o plimbare cu bicicleta.

 6. 6

  Citeste pe internet si documenteaza-te cat mai mult pentru a afla cat mai multe lucruri si cat mai multe tehnici despre mersul cu bicicleta prin noroi.

 7. 7

  In cele din urma nu uita sa te bucuri de plimbarea cu bicicleta. La finalul traseului, curata foarte bine bicicleta cat inca noroiul este ud. Nu uita sa faci si tu o baie la final, deoarece sansele sunt ca tu sa fii plin de noroi.

Previous postCum sa mergi cu bicicleta la scoala in siguranta Next postCum sa mergi cu bicicleta prin ploaie

Related Posts

Posteaza un comentariu


close