Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa mergi cu bicicleta prin ploaie – CumFacSa.ro

Cum sa mergi cu bicicleta prin ploaie

Unelte articol

Iata cum poti sa mergi cu bicicleta prin ploaie in asa maniera incat sa eviti accidentarile.

Pasi

 1. 1

  Planuieste-ti din timp iesirea si stabileste-ti un traseu exact pentru a scurta drumul pe care il faci prin ploaie.

 2. 2

  Poarta hainele potrivite vremii de afara. Ia pe tine haine care sa iti tina cat mai cald, dar care sa nu fie prea voluminoase :
  * Vei avea nevoie de o jacheta de o culoare deschisa. Astfel, nu numai ca participantii la trafic te pot vedea mai bine, dar aceasta te va si proteja de frig.
  * Pantaloni lungi.
  * Manusi, pentru a-ti mentine mainile cat mai calduroase. Daca mainile tale sunt prea reci, atunci iti va fi mult mai greu sa pastrezi directia.
  * Ochelari de protectie. Daca pedalezi mai repede, atunci ploaia te va face sa clipesti mai des si iti va ingreuna vederea. Pentru a evita acest lucru, cel mai bine este sa iti cumperi o pereche de ochelari.

 3. 3

  Monteaza un far atat in fata cat si in spatele bicicletei. Astfel vei putea fi observat mai usor de catre participantii din trafic.

 4. 4

  Mergi cat mai incet si fii cat mai precaut. Din cauza ploii, asfaltul va fi foarte alunecos, asa ca daca incerci sa iei un viraj cu o viteza prea ridicata, atunci vei risca sa aluneci cu rotile si sa cazi. De aceea este recomandat sa mergi cu o viteza nu prea mare.

Previous postCum sa mergi cu bicicleta prin noroi Next postCum sa mergi cu ruxacul in Australia

Related Posts

Posteaza un comentariu


close