Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa opresti o bicicleta in conditii ploioase – CumFacSa.ro

Cum sa opresti o bicicleta in conditii ploioase

Unelte articol

Urmareste acesti simpli pasi daca vrei sa opresti o bicicleta in siguranta daca circuli in conditii ploioase.

Pasi

 1. 1

  Atunci cand vrei sa opresti bicicleta, foloseste ambele frane. Daca una din frane nu functioneaza, atunci apasa usor de cealalta frana.

 2. 2

  Pedaleaza inapoi. Astfel vei putea cauza putina frecare intre roata din spate si viteze (acest lucru se va intampla doar daca franele actioneaza atunci cand pedalezi inapoi).

 3. 3

  Daca nu reusesti sa opresti asa bicicleta, atunci incearca sa dai un picior jos de pe bicicleta si sa franezi folosind talpa piciorului.

 4. 4

  Daca ai putina experienta, atunci poti sa blochezi roata din spate, sa pui talpile pe asfalt pentru a stabiliza bicicleta si sa aluneci pana cand te opresti de tot.

 5. 5

  Intotdeauna cand iesi la plimbare cu bicicleta asigura-te ca porti echipamente de protectie, mai ales casca de protectie. Acestea iti pot salva viata in caz de accident.

Previous postCum sa obtii viza de turist pentru Australia Next postCum sa parcurgi cu bicicleta distante lungi

Related Posts

Posteaza un comentariu


close