Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa previi bicicleta sa iti fie furata – CumFacSa.ro

Cum sa previi bicicleta sa iti fie furata

Unelte articol

Poti sa iei cativa pasi de prevenire pentru a nu deveni una dintre victimele furtului de biciclete. Iata cum poti sa procedezi.

Pasi

 1. 1

  Pentru inceput va trebui sa iti cumperi niste incuietori de calitate. Chiar daca nicio incuietoare nu iti garanteaza siguranta deplina a bicicletei, dar cu cat dai mai multi bani, cu atat incuietoarea va fi mai buna si mai rezistenta. Ca o regula de baza, incuietoarea ar trebui sa valoreze 20% din valoarea bicicletei tale. Cu cat ai o incuietoare mai buna, cu atat ii va fi mai greu hotului sa iti fure bicicleta.

 2. 2

  Parcheaza bicicleta intr-un loc cat mai vizibil, intr-un loc care este cat mai circulat sau intr-un loc de unde poti sa iti vezi bicicleta. De asemenea, incuie bicicleta chiar daca pleci pentru doar 1 minut de langa ea.

 3. 3

  Leag-o de un obiect cat mai solid, cat mai rezistent. Asigura-te ca acel obiect nu poate fi mutat din loc si nici nu poate fi rupt sau dezmembrat. Un bun exemplu ar fi o bara de otel fixata in beton.

 4. 4

  Indiferent de tipul de incuietoare pe care il folosesti, asigura bicicleta atat de cadru cat si de roti de obiectul respectiv.

 5. 5

  O alta idee buna ar fi sa folosesti mai multe incuietori : una pentru cadru si cate una pentru fiecare roata. Astfel, te poti asigura ca descurajezi orice posibil hot de biciclete.

Previous postCum sa previi accidentarile sportive Next postCum sa previi obezitatea la caini

Related Posts

Posteaza un comentariu


close