Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa transporti obiecte cu ajutorul bicicletei – CumFacSa.ro

Cum sa transporti obiecte cu ajutorul bicicletei

Unelte articol

Iata cateva modalitati cu ajutorul carora poti sa transporti diferite obiecte cu ajutorul bicicletei.

Pasi

 1. 1

  Monteaza un cos de bicicleta. Acesta te va ajuta sa transporti obiecte de dimensiuni reduse. Poti sa gasesti cosuri de montat pe bicicleta la un magazin specializat, cu articole sportive.

 2. 2

  Fie poti sa prinzi cosul cu ajutorul unor cleme, fie poti sa il prinzi cu niste ata groasa, rezistenta, sau cu ajutorul unor sarme.

 3. 3

  In ceea ce priveste prinderea cosului de bicicleta, aici ai doua optiuni : sa il montezi in partea din fata sau in partea din spate.

 4. 4

  Daca montezi cosul in partea din fata, vei putea sa fii atent la obiectele din cos, dar iti va ingreuna stabilitatea si directia in momentele cand iei viraje. De asemenea, cosul poate sa iti blocheze si vederea.

 5. 5

  Daca montezi cosul in partea din spate, atunci vei avea o stabilitate mai buna, o directie si vizibilitate mai buna, dar nu vei putea sa fii atent la obiectele pe care le tii in cos.

 6. 6

  Indiferent care este decizia ta, trebuie sa te asiguri ca prinzi foarte bine cosul de bicicleta, in asa maniera incat sa nu se balaneze atunci cand iei viraje.

Previous postCum sa tratati afectiunile cauzate de cresterea altitudinii Next postCum sa traiesti intr-un oras plictisitor

Related Posts

Posteaza un comentariu


close