Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa urci un deal pe bicicleta – CumFacSa.ro

Cum sa urci un deal pe bicicleta

Unelte articol

Acesta este un exercitiu foarte bun care iti va crea picioare cu o forta incredibila. Totusi, daca vrei sa urci la deal cu bicicleta, vei avea nevoie si de putina rezistenta. Iata cum sa executi acest exercitiu fara sa obosesti prea repede.

Pasi

 1. 1

  Pregateste-te din punct de vedere psihic. Trebuie sa fii pregatit sa infrunti durerea fizica care te asteapta atunci cand incepi sa urci un deal. Trebuie sa accepti faptul ca trebuie sa depui mai mult efort atunci cand urci un deal cu bicicleta. Nu pedala prea repede, deoarece vei obosi mult mai repede. Ideea este sa faci un efort sustinut pe termen lung. Incearca sa nu te gandesti la faptul ca te dor muschii si continua sa pedalezi pana iti atingi scopul.

 2. 2

  Incepe sa urci dealul stand cu fundul pe scaunul de la bicicleta. Mentine-ti o mare parte a greutatii pe spate si tine ghidonul cat mai aproape de centru. Mainile ar trebui sa fie la 5-7cm de stern, pentru a putea sa respiri cat mai usor.

 3. 3

  Pe masura ce urci dealul, ghemuieste-te. Acest lucru inseamna sa iti tii corpul cat mai jos si coatele cat mai jos, dar indreptate putin spre exterior pentru a nu intampina rezistenta atunci cand respiri.

 4. 4

  Atunci cand te apropii de varful dealului, poti sa te ridici de pe scaun si sa te ajuti de greutatea corpului pentru a apasa pe pedalele bicicletei. Astfel iti va fi mult mai usor sa pedalez.

 5. 5

  Invata sa schimbi vitezele pentru a urca cat mai eficient la deal.

 6. 6

  Continua practicarea acestui sport si vei observa vizibil cum faci progrese. Vei reusi sa urci dealuri mai inalte si vei obtine timpi mult mai buni.

 7. 7

  Odata ce ajungi sa fii destul de priceput la urcatul dealului pe bicicleta, poti sa schimbi metoda de antrenament si sa incerci sa faci sprinturi la deal.

 8. 8

  Intotdeauna sa tii capul drept si privirea spre inainte, pentru a sti pe unde mergi.

 9. 9

  Intotdeauna sa porti casca atunci cand te afli pe bicicleta. Aceasta te va proteja in cazul unui eventual accident.

Previous postCum sa urmezi cele 5 principii ale sanatatii Next postCum sa urci si sa cobori din teleschi

Related Posts

Posteaza un comentariu


close