Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa afli distanta dintre doua orase – CumFacSa.ro

Cum sa afli distanta dintre doua orase

Unelte articol

Cand ai nevoie sa calatoresti dintr-un oras in altul trebuie sa-ti planifici mijlocul de transport si banii, de aceea e important sa stii cat te-ar costa drumul cu masina si cat te costa cu avionul sau trenul. Pentru aceasta insa iti trebuie numarul de kilometri dintre orase. Citeste articolul de mai jos si afla cum sa afli aceasta distanta.

Pasi

 1. 1

  Uita-te la o harta obisnuita. Acestea au uneori indicatii pe care le poti folosi pentru a afla distanta intre doua orase. Foloseste-te de scara la care este facuta harta pentru a calcula distanta.

 2. 2

  Uita-te pe internet pentru informatii. Exista mai multe websiteuri care te pot ajuta sa vezi care este distanta intre doua orase, precum si consumul mediu al masinii. Poti folosi Google Earth, Google Maps, Mapquest, Bing Maps, Yahoo Travel sau ViaMichelin.

 3. 3

  Foloseste motorul de cautare Bing. Scrie in casuta de cautare „distanta dintre (localitatea 1) si (localitatea 2)”. Uneori aceasta solutie functioneaza uneori nu. Verifica rezultatele si vezi daca acestea sunt relevante cautarii tale.

 4. 4

  Cumpara-ti si instaleaza-ti un GPS pe care il poti utiliza chiar si inainte de a intra pe drum pentru a vedea care este distanta pe care urmeaza sa o parcurgi. Telefoanele mobile moderne au GPS, si de multe ori le poti folosi pentru a afla distantele. Insa, folosind GPS-ul bateria telefonului se uzeaza foarte repede si e posibil sa nu mai poti da telefoane daca utilizezi prea mult GPS-ul.

 5. 5

  Vorbeste cu un agent de turism. Uneori acestia iti pot indica rutele ideale precum si distanta dintre orase, iar daca nu, iti pot indica solutii pentru a afla aceasta distanta.

 6. 6

  Contacteaza compania de zboruri, daca vrei sa pleci in afara tarii. Acestia iti pot spune distanta dintre doua puncte.

 7. 7

  Inainte de a cumpara un bilet, poti vedea pe website-ul companiei aeriene care este pretul biletului, iar de multe ori vei gasi listata si distanta.

Previous postCum sa inveti pisica sa nu foloseasca gradina ca toaleta Next postCum sa ai grija de cainele unui prieten

Related Posts

Posteaza un comentariu


close