Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa circuli printr-un sens giratoriu – CumFacSa.ro

Cum sa circuli printr-un sens giratoriu

Unelte articol

Sensurile giratorii devin din ce in ce mai populare si mai folosite in intersectii deoarece sunt foarte eficiente in fluidizarea traficului. Acest articol va va explica cum trebuie sa procedati atunci cand circulati intr-un sens giratoriu.

Pasi

 1. 1

  Incetineste pe masura ce te apropii de sens.

 2. 2

  Daca intri intr-un sens cu mai multe benzi de circulatie, va trebui sa te incadrezi corespunzator. Banda din stanga este pentru virajele la stanga sau pentru mersul inainte, iar banda dreapta pentru virajele la dreapta sau pentru mers inainte.

 3. 3

  Trecerile de pietoni sunt instalate la doua lungimi de masina inainte si dupa sensul giratoriu.

 4. 4

  Inainte de a intra in sens, asigura-te din partea stanga. Masinile care se afla in sens sunt cele care au prioritate. Nu intrati in sens daca se afla deja masini deja intrate.

 5. 5

  Atunci cand sensul este liber, poti intra. In sens se intra intotdeauna prin partea dreapta. Mentine o viteza scazuta cat timp parcurgi sensul giratoriu. Daca sensul are mai multe benzi, mentine-ti banda curenta. Nu schimba niciodata banda cand te afli in sens.

 6. 6

  Cand te apropii de iesirea de sens, semnalizeaza iesirea, doar daca virezi la stanga sau la dreapta. Daca mergi direct inainte nu trebuie sa semnalizezi deloc.

 7. 7

  Odata ce ai iesit din sens, ai grija la eventualii pietoni, pentru a le da prioritate daca vor sa traverseze strada.

Previous postCum sa calculezi consumul de benzina Next postCum sa conduci astfel incat sa nu iriti si alti soferi

Related Posts

Posteaza un comentariu


close