Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa conduci cu grija atunci cand afara este ceata – CumFacSa.ro

Cum sa conduci cu grija atunci cand afara este ceata

Unelte articol

Aceasta conditie meteo este una dintre cele mai periculoase atunci cand sunteti in trafic. Acest articol va invata cum sa procedati atunci cand conduceti si afara este ceata.

Pasi

 1. 1

  Fii atent la reportajele meteo. De obicei, daca este ceata afara, acest lucru va fi anuntat la stirile meteo.

 2. 2

  Pastreaza o distanta cat mai mare fata de masinile din fata. Mareste-ti distanta fata de masina din fata la 6 secunde.

 3. 3

  Fii precaut tot timpul. Ajusteaza-ti corespunzator stergatoarele de parbriz, pentru a mentine un parbriz cat mai curat. Acest lucru este esential, pentru a avea cat mai multa vizibilitate.

 4. 4

  Foloseste farurile de ceata. Aceste faruri sunt special montate pentru a fi folosite pe aceasta vreme. Aceste sunt indreptate catre partea din jos, oferind o mai buna vizibilitate atat in fata cat si in lateral.

 5. 5

  Aveti grija cum luati curbele. Din cauza faptului ca asfaltul este umed, puteti sa intrat intr-un derapaj. Circulati cu atentie sporita si cu o viteza scazuta.

 6. 6

  Fii atent la drum si ia in calcul posibilitatea sa apara animale pe partea carosabila.

 7. 7

  Daca conditiile sunt prea proaste iar daca ai vizibilitate foarte scazuta, atunci opreste putin pe partea dreapta.

 8. 8

  Foloseste-te de marginea din dreapta a drumului pentru a te orienta, in cazul in care drumul pe care circuli nu este deloc marcat.

Previous postCum sa conduci cat mai in siguranta daca esti un sofer in varsta Next postCum sa conduci in siguranta atunci cand te afli intr-o zona rezidentiala

Related Posts

Posteaza un comentariu


close