Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa conduci in siguranta atunci cand te afli intr-o zona rezidentiala – CumFacSa.ro

Cum sa conduci in siguranta atunci cand te afli intr-o zona rezidentiala

Unelte articol

Daca te afli intr-o astfel de zona, atunci va trebui sa fii mai atent decat de obicei, deoarece in acele zone circula mai multe persoane, copii, animale de casa decat pe alte drumuri. Tot ce trebuie sa faci este sa circuli cu atentia sporita in acele locuri.

Pasi

 1. 1

  Ai grija ca masina ta sa fie intr-o stare cat mai buna. Cauciucurile sa fie umflate corespunzator, sa nu fie uzate iar franele sa functioneze in limitele normale.

 2. 2

  Circula cu viteza legala in acele zone.

 3. 3

  Fii cat mai atent la imprejurimi. Fii atent la copiii care se joaca pe marginea drumului sau care circula pe trotuar.

 4. 4

  Circula pe partea ta a drumului. Zonele rezidentiale sunt prevazute de regula cu o sosea mai ingusta, iar tu va trebui sa te asiguri ca nu circuli pe intreaga sosea.

 5. 5

  Opreste la toate semnele cu „STOP” si asigura-te inainte sa treci prin intersectie.

 6. 6

  Sub nici o forma sa faci in masina lucruri care iti distrag atentia de la drum. Acestea sunt vorbitul la telefon, scrisul mesajelor si altele.

 7. 7

  Circula cu mai mare atentie daca conditiile atmosferice sunt rele. De exemplu daca soseaua este uda, daca afara este ceata, sau daca pe sosea se afla zapada / gheata.

 8. 8

  Fii atent la parcare. Daca vrei sa parchezi undeva, asigura-te ca acest lucru iti este permis. Nu ai vrea sa te afli in situatia in care primesti o amenda, sau chiar mai rau, sa ai masina blocata in cazul unei parcari neregulamentare.

 9. 9

  In cele din urma incearca sa eviti circulatia pe astfel de drumuri doar pentru ca reprezinta o scurtatura.

Previous postCum sa conduci cu grija atunci cand afara este ceata Next postCum sa conduci in siguranta atunci cand traficul este foarte aglomerat

Related Posts

Posteaza un comentariu


close