Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa conduci in siguranta atunci cand traficul este foarte aglomerat – CumFacSa.ro

Cum sa conduci in siguranta atunci cand traficul este foarte aglomerat

Unelte articol

Aglomeratia din trafic este un motiv de ingrijorare pentru fiecare sofer. Aceasta aglomeratie poate sa fie destul de periculoasa si necesita multa atentie si concetrare din partea conducatorului auto.

Pasi

 1. 1

  Circula cu atentie atunci cand te afli pe autostrada. Poti chiar sa incetinesti putin, deoarece este mai importanta siguranta ta si a masinii tale decat sa ajungi cu cateva minute mai repede la destinatie.

 2. 2

  Circula cu 5-10 km/h sub viteza maxima admisa pe portiunea de drum, chiar si cand circuli pe autostrada.

 3. 3

  Mentine o distanta corespunzatoare fata de mainile din fata ta. Fii pregatit in cazul in care masina din fata franeaza sau opreste brusc din diferite motive. Acest lucru iti permite sa eviti impactul cu acea masina.

 4. 4

  Fii intr-o stare cat mai alerta. Fii atent si la ceilalti conducatori auto si incearca sa le anticipezi miscarile. Ai foarte mare grija in curbe, deoarece soferii de pe contrasens ar putea sa taie curbele, lucru care va pune pe amandoi in pericol.

 5. 5

  Daca traficul este prea intens si prea periculos pentru tine, poti oricand sa opresti pe partea dreapta pentru a lua o pauza si pentru a astepta sa se mai elibereze putin drumurile.

 6. 6

  Incearca sa ai cat mai multa rabdare si sa iti mentii o stare de liniste si calm atunci cand te afli in trafic intens.

Previous postCum sa conduci in siguranta atunci cand te afli intr-o zona rezidentiala Next postCum sa conduci in siguranta daca esti un sofer tanar

Related Posts

Posteaza un comentariu


close