Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa conduci in siguranta daca esti un sofer tanar – CumFacSa.ro

Cum sa conduci in siguranta daca esti un sofer tanar

Unelte articol

Este foarte important sa stii cum sa procedezi pentru a deveni un sofer cat mai atent in trafic, iar acest articol iti va arata cum.

Pasi

 1. 1

  Asigurati-va ca mergeti cu viteza legala. Chiar daca va grabiti undeva sau va aflati in intarziere, acest lucru nu va permite sa circulati mai repede decat este prevazut. Nu numai ca puteti fi implicat intr-un accident, dar riscati sa primiti si amenda.

 2. 2

  Incercati sa aveti simtul realitatii. Intotdeauna sa purbati centura de siguranta, fie ca circulati in afara localitatii sau ca circulati in localitate. Nu vorbiti la telefonul mobil si sub nicio forma nu scrieti mesaje cand sunteti la volan.

 3. 3

  Fiti politicos fata de alti soferi auto.

 4. 4

  Sub nicio forma nu conduceti sub influenta bauturilor alcoolice sau sub influenta altor substante halucinogene.

 5. 5

  La inceput ar fi mai bine daca ai conduce de unul singur si nu cu toti amicii tai in masina. Acest lucru iti va permite sa fii atent si sa te concentrezi cat de mult asupra sofatului si asupra carosabilului.

 6. 6

  Incearca sa scapi de lucrurile care ar putea sa iti distraga atentia. Poti sa inchizi radioul, geamul sau chiar telefonul mobil daca ai impresia ca aceste lucruri te deranjeaza tare de la condus.

 7. 7

  Stabileste niste reguli daca masina este a ta. De exemplu poti sa interzici pasagerilor sa fumeze sau sa consume alcool in masina. Acest lucru iti va permite sa conduci cu o atentie sporita si sa nu fii ingrijorat de ce se poate petrece in masina ta.

 8. 8

  In final ai grija cat mai mult de masina ta. Condu cu cat mai mare atentie, nu brusca franele, nu ambala motorul inutil, du masina la service in mod regulat, spala masina si va ajunge sa te tina cat mai mult.

Previous postCum sa conduci in siguranta atunci cand traficul este foarte aglomerat Next postCum sa economisesti carburant

Related Posts

Posteaza un comentariu


close