Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa conduci in siguranta pe ploaie – CumFacSa.ro

Cum sa conduci in siguranta pe ploaie

Unelte articol

Condusul pe vreme ploioasa poate sa fie un lucru destul de inspaimantator pentru unele persoane neexperimentate. In acest articol gasiti cateva sfaturi care va vor ajuta sa va descurcati mai bine pe vreme ploioasa si pentru a evita accidentele.

Pasi

 1. 1

  Tineti ambele maini pe volan tot timpul. Acest lucru va va permite sa aveti un control mai bun asupra directiei.

 2. 2

  Tineti tot timpul farurile pornite. Acest lucru va va spori vizibilitatea si va permite altor masini din trafic sa va vada.

 3. 3

  Mentineti distanta la 6 secunde fata de masina care se afla in fata dumneavoastra. Acest lucru va va permite sa aveti indeajuns timp de reactie pentru a frana, in cazul in care soferul din fata franeaza si el.

 4. 4

  Conduceti cat mai aproape de viteza legala, dar sa nu o depasiti niciodata.

 5. 5

  Fii atent la acvaplanare. Daca ploua torential, iar apa s-a adunat pe carosabil, redu viteza considerabil, pentru a nu pierde directia masinii.

 6. 6

  Evita drumurile inundate.

 7. 7

  Pornbeste aerul conditionat din masina pentru a evita aburirea geamurilor.

 8. 8

  Ai grija la faptul ca placutele de frana pot fi afectate de apa si de umezeala. Acestea nu mai functioneaza la fel de bine ca atunci cand sunt uscate.

 9. 9

  Mentine-ti parbrizul curat pe toata durata calatoriei. De asemenea, fii cu atentia indreptata numai la partea carosabila.

 10. 10

  Fii atent pe unde circuli si fii cat mai calm si cat mai relaxat.

Previous postCum sa conduci in siguranta pe autostrada Next postCum sa conduci intr-un mod inteligent

Related Posts

Posteaza un comentariu


close