Cum sa conduci sub limita maxima de viteza admisa

Unelte articol

Daca esti un sofer care conduce incet, prudent si nu depaseste limita de viteza, atunci vei avea sanse foarte mici sa fii implicat intr-un accident rutier.

Pasi

 1. 1

  Mentine-ti viteza cu aproximativ 5-10 km/h sub viteza maxima permisa pe portiunea de drum pe care circuli. Astfel, eviti riscul de a primi amenda pentru depasirea vitezei, totodata mentinand siguranta ta si a pasagerilor.

 2. 2

  Fii atent la indicatoarele de pe marginea drumului care indica limita de viteza permisa pentru portiunea de drum. Aceasta limita se poate schimba de mai multe ori pe o singura portiune de drum, fie din motive de siguranta, fie din cauza faptului ca se pot executa lucrari pe acea portiune de drum.

 3. 3

  Foloseste-te si de judecata proprie. Limitele de viteza au si o valoare superioara, dar pot exista in unele locuri si limite inferioare.

 4. 4

  Gandeste-te la cat de mult vrei sa eviti un accident si daca vrei sa ajungi in siguranta la destinatia.

 5. 5

  Daca ai posibilitatea, incearca sa eviti autostrazile, iar daca esti obligat sa mergi pe o autostrada, atunci circula numai pe banda din dreapta portiunii de sosea.

 6. 6

  Evita orele de varf. La aceste ore, din cauza faptului ca unii soferi se grabesc, acestia circula cu o viteza mai mare decat viteza maxima admisa.

 7. 7

  Ca o masura drastica, poti sa iti cumperi o masina care nu are o putere asa de mare. Astfel, chiar daca vei vrea, nu vei avea posibilitatea sa mergi cu o viteza mare.

Previous postCum sa conduci prin noroi Next postCum sa conduci un tractor

Related Posts

Posteaza un comentariu


close