Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa evitati excesul de viteza pe autostrada – CumFacSa.ro

Cum sa evitati excesul de viteza pe autostrada

Unelte articol

Autostrazile au fost inventate pentru ca oamenii sa poate calatori mai rapid. Majoritatea autostrazilor au limite crescute de viteza care ar trebui respectate cu strictete.

Pasi

 1. 1

  Intotdeauna sa va mentineti viteza legala de circulatie. Daca nu stiti care este viteza legala de circulatie, uitati-va dupa indicatoare.

 2. 2

  Fiti atent dupa masinile de politie si dupa radare. Majoritatea radarelor sunt montate pentru a prinde soferii care depasesc viteza legala de circulatie.

 3. 3

  Cand circulati, mentineti banda din dreapta, cu exceptia momentelor cand vreti sa treceti de alt vehicul care circula in fata dumneavoastra. Banda de langa centrul drumului nu este neaparat construita pentru masinile care merg cu viteza, ci este construita pentru a fluidiza traficul.

 4. 4

  Daca doriti sa iesiti de pe autostrada, semnalizati corespunzator si incetiniti corespunzator.

 5. 5

  Opriti pe banda din dreapta daca aveti o urgenta. Toate autostrazile sunt dotate cu o astfel de banda de urgente.
  Cand circulati pe autostrada, nu conduceti nici prea repede dar nici prea incet. Respectati limita de viteza. Doar sa stiti ca aceasta poate varia, in functie de portiunea de drum.

Previous postCum sa eliberezi o frana de mana inghetata Next postCum sa eviti acvaplanarea

Related Posts

Posteaza un comentariu


close