Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa eviti acvaplanarea – CumFacSa.ro

Cum sa eviti acvaplanarea

Unelte articol

Acvaplanarea este un fenomen care apare atunci cand se acumuleaza apa intre roti si partea carosabila. Astfel se poate pierde controlul masinii din cauza ca se pierde din tractiunea rotilor. Desi poate sa fie o experiente foarte neplacute, solutia este sa incercati sa ramaneti cat mai calm.

Pasi

 1. 1

  Ridica piciorul de pe pedala de acceleratie si trage usor de volan incercand sa mentii directia masinii. Fa acest lucru pana cand simti ca toate rotile masinii fac contact cu asfaltul.

 2. 2

  Condu cu o viteza redusa pentru a evita derapajele si pentru a avea un control mai bun asupra directiei masinii si asupra franarii. Daca ai de franat, atunci apasa usor pe pedala de frana. Ai grija sa nu bruschezi frana deoarece risti sa aluneci pe carosabil.

 3. 3

  Condu cu o atentie sporita atunci cand conduci pe un drum care are multe curbe.

 4. 4

  Incearca sa conduci pe urmele de cauciuc lasate de de soferul masinii din fata ta. Acest lucru scade sansele ca apa sa se adune in fata cauciucurilor tale.

 5. 5

  Puteti sa preveniti acvaplanarea inlocuind cauciucurile vechi cu unele noi. De asemenea, foarte bine ar fi daca ati verifica presiunea din pneuri si de a o mentine la valoarea normala.

 6. 6

  Puteti evita acvaplanarea daca ecitati sa circulati in astfel de conditii de ploaie. Daca vedeti ca vremea de afara se inrautateste, atunci puteti opri pe partea dreapta si sa asteptati pana cand se imbunatateste vremea.

Previous postCum sa evitati excesul de viteza pe autostrada Next postCum sa eviti blocajele rutiere in orasele mari

Related Posts

Posteaza un comentariu


close