Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa eviti blocajele rutiere in orasele mari – CumFacSa.ro

Cum sa eviti blocajele rutiere in orasele mari

Unelte articol

Daca ati fost vreodata intr-un oras mai mare, atunci probabil ca stiti ce inseamna sa fiti blocat in trafic. Exista mai multe modalitati de a evita traficul intens in astfel de orase.

Pasi

 1. 1

  Ganditi-va la mijloace alternative de transport care nu implica condusul sau mersul cu autobuzul. Aceste mijloace de transport sunt mersul pe jos, mersul pe bicicleta sau mersul cu tramvaiul / metroul.

 2. 2

  Ganditi-va pe ce ruta veti merge pentru a ajunge la destinatie. Incercati de asemenea sa aflati in care perioade ale zile acele rute sunt cel mai aglomerate. De exemplu, rutele principale sunt aglomerate dimineata in jurul orelor 7-9 si dupa amiaza in jurul orelor 4-6. Incercati sa evitati sa circulati cu masina la acele ore.

 3. 3

  Ganditi-va sa mergeti pe portiuni de drum mai putin circulate, chiar daca acest lucru inseamna sa ocoliti putin.

 4. 4

  Daca ajungeti in cele din urma sa fiti blocat in trafic, atunci porniti radioul, ascultati putina muzica, incercati sa va relaxati si sa nu va ganditi la faptul ca ati ramas blocat. Cel mai rau in aceasta situatie ar fi sa va enervati si sa va pierdeti cumpatul.

Previous postCum sa eviti acvaplanarea Next postCum sa eviti traficul

Related Posts

Posteaza un comentariu


close