Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci o curba stramta rapid intr-o masina – CumFacSa.ro

Cum sa faci o curba stramta rapid intr-o masina

Unelte articol

S-ar putea ca in cariera ta de sofer sa trebuiasca macar o data sa faci o astfel de manevra, de obicei daca esti politist sau daca vrei sa eviti un accident. In acest articol iti aratam cum sa faci acest lucru fara a-ti pune viata in pericol.

Pasi

 1. 1

  Cand te antrenezi pentru acest lucru intr-o parcare, foloseste conuri pentru a reprezenta latimea strazii. Acest lucru te ajuta sa vezi care sunt limitele in care te poti misca in siguranta. Apropie-te de curba din exterior(cat de aproape de marginea drumului posibil).

 2. 2

  Foloseste frana cat de tarziu posibil, iar cand franezi pastreaza masina dreapta. Daca te intorci in timp ce franezi vei mari distanta in care masina opreste. Apasa pe frana progresiv, insa repede, si nu pana la capat. Acest lucru te ajuta sa incetinesti inainte de curba, si sa revii in viteza in timpul virajului.

 3. 3

  Cand virezi, trebuie sa fii cu piciorul aproape in totalitate ridicat de pe frana, pentru a permite rotilor tractiune maxima. Dupa ce ai facut curba, accelereaza pana la momentul in care masina e din nou sub controlul tau.

 4. 4

  Inceputul miscarii trebuie sa fie pe partea exterioara, virajul trebuie facut cat mai aproape de interiorul curbei, iar iesirea din curba trebuie sa se faca pe partea exterioara. Acest lucru iti ofera cea mai dreapta linie posibila cu cea mai mare deschidere, si cea mai rapida linie. De asemenea, aici ai cea mai buna tractiune, cea mai buna eficienta a franarii.

 5. 5

  Poti face o curba mai larga cu frana de mana, cand trebuie sa intorci la aproaximativ 130 de frade. Te apropii de curba din exterior, folosesti frana de mana pentru a-ti aduce masina cat mai aproape de interior.

Previous postCum sa faci o intoarcere la 180 de grade cu masina Next postCum sa eviti obstacole pe drumuri ude fara ABS

Related Posts

Posteaza un comentariu


close