Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa folosesti Androidul pentru a evita accidentele rutiere – CumFacSa.ro

Cum sa folosesti Androidul pentru a evita accidentele rutiere

Unelte articol

Circulatia pe drumurile publice cu viteze foarte mari nu este niciodata sigura, indiferent daca masina este foarte performanta sau soferul foarte experimentat. Poti folosi o aplicatie Android pentru a fi sigur ca nu mergi niciodata prea repede pentru a face accidente.

Pasi

 1. 1

  Intra pe Play Store si cauta in functie de „search” cuvintele „safe driving”. Prima aplicatie, cu icoana unui volan, va aparea.

 2. 2

  Apasa butonul de instalare a aplicatiei pe telefonul tau mobil. Apasa pe „open” pentru a deschide aplicatia cand esti gata sa o folosesti.

 3. 3

  Apasa pe „accept” cand primesti informarea cu privire la drepturile de autor si licenta, insa numai dupa ai citit acest acord.

 4. 4

  Apasa pe butonul „Settings” si selecteaza „Maximul speed limit”(limita maxima de viteza). Introdu limita de viteza pe care o vrei si apasa butonul „Start monitoring”(incepe monitorizarea) din mediul de start al aplicatiei.

 5. 5

  Incepe sa conduci. Aplicatia iti va monitoriza viteza si apoi te va alerta cand mergi prea repede cu voce si vibratii ale telefonului.

Previous postCum sa folosesti alcoolul pentru a trata o raceala Next postCum sa folosesti aromoterapia pentru a trata depresia

Related Posts

Posteaza un comentariu


close