Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa folosesti oglinda retrovizoare – CumFacSa.ro

Cum sa folosesti oglinda retrovizoare

Unelte articol

Traficul este un organism dinamic, mereu schimbator, care te poate surprinde nepregatit in orice moment. De cele mai multe ori suntem constienti de ce avem in fata, dar nu realizam ca ceea ce se intampla in spatele vehiculului pe care il conducem este la fel de important. Noi iti aratam in ce mod poti folosi cel mai eficient oglinda retrovizoare.

Pasi

 1. 1

  Cand conduci in preajma unor vehicule fara propulsie mecanica sau chiar in preajma motocicletelor, trebuie sa verifici mai des pozitia ta fata de acestea, folosind oglinda retrovizoare.

 2. 2

  Cand te afli in piele sau alte locuri aglomerate, condu incet si fii atent atat in fata cat si in spate.

 3. 3

  Cand conduci pe autostrada trebuie sa ai atentie deosebita pentru 2 lucruri: distanta fata de masinile din fata si din lateral, si ce se intampla in spate. De multe ori autoturisme care circula mai repede te vor semnaliza sa le faci loc, iar daca nu esti atent coliziuni nedorite pot avea loc.

 4. 4

  Cand schimbi benzile, este obligatoriu sa te asiguri din spate, in toate oglinzile, si chiar si atunci trebuie sa ai grija sa nu fie un autoturism in punctul mort.

 5. 5

  Inainte de a te urca la volan, aranjeaza-ti oglinzile retrovizoare in asa fel incat sa vezi cat mai mult. Din cauza vibratiilor de la drum, s-ar putea ca oglinzile sa-si modifice pozitia. Fii alert si adu-le in pozitia optima pentru a te putea folosi de ele cat mai mult.

 6. 6

  Inainte de a frana, uita-te in oglinda. S-ar putea ca masina din spatele tau sa fie prea aproape si din neatentie sa nu poata frana la fel de rapid ca tine.

Previous postCum sa expediezi o masina Next postCum sa economisesti bani pe combustibil

Related Posts

Posteaza un comentariu


close