Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa iti imbunatatesti felul de a conduce – CumFacSa.ro

Cum sa iti imbunatatesti felul de a conduce

Unelte articol

Citeste acest articol daca vrei sa inveti sa conduci mai bine.

Pasi

 1. 1

  Respecta toate regulile de circulatie.

 2. 2

  Daca nu esti sigur pe tine, ia langa tine pe cineva care are mai multa experienta in spatele volanului pentru a putea sa te ajute si sa iti dea sfaturi.

 3. 3

  Intotdeauna sa parchezi regulamentar si in locurile special amenajate. Nu ocupa niciodata mai mult de un loc de parcare.

 4. 4

  Pentru inceput, condu numai ziua si numai in conditii bune atmosferice. Acest lucru il poti face temporar, pana ajungi sa prinzi experienta la condus.

 5. 5

  Cand conditiile atmosferice incep sa se inrautateasca, mergi cu o viteza corespunzatoare conditiilor. De asemenea circula cu farurile aprinse pentru a avea vizibilitate si pentru a putea fi vazut de ceilalti participanti la trafic.

 6. 6

  De fiecare data cand ai ocazia, suie-te in masina si porneste la drum, fie ca este in oras, fie ca este in afara orasului pentru a prinde cat mai multa experienta.

Previous postCum sa iti gasesti masina intr-o parcare aglomerata Next postCum sa iti instalezi o trapa la masina ta

Related Posts

Posteaza un comentariu


close