Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa reduci luminozitatea atunci cand conduci pe timp de noapte – CumFacSa.ro

Cum sa reduci luminozitatea atunci cand conduci pe timp de noapte

Unelte articol

Condusul pe timp de noapte poate fi un lucru extrem de obositor. Pericolul apare din cauza faptului ca vizibilitatea este extrem de limitata iar lumina care vine de la farurile altor automobile poate sa te orbeasca temporar. Din fericire, exista cateva metode pentru a te proteja de lumina care vine de la alte automobile.

Pasi

 1. 1

  Curata parbrizul din fata, din spate si cele laterale, inclusiv si oglinzile retrovizoare. De asemenea, curata parbrizele si pe interior, nu numai in exterior.

 2. 2

  Curata farurile masinii tale. Pana si cea mai mica cantitate de praf sau mizerie poate sa reduca lumina produsa de farurile tale.

 3. 3

  Ajusteaza-ti corect oglinzile retrovizoare, asigurandu-te ca ai o vizibilitate cat mai mare in spate.

 4. 4

  Evita sa te uiti direct in lumina farurilor automobilelor care iti vin din fata. In schimb, poti sa te uiti in partea din dreapta-jos a drumului, atunci cand ai trafic care iti vine din fata.

 5. 5

  Pentru a nu fi deranjat de lumina farurilor masinilor care sunt in spatele tau, rastoarna oglinda retrovizoare din masina.

 6. 6

  Pentru a evita oboseala continua si pentru a te mai relaxa, ia pauze constante de la condus. Astfel, oferi ochilor tai timp de refacere.

Previous postCum sa rasucesti inapoi o centura de siguranta Next postCum sa reunesti un caine pierdut cu stapanul sau

Related Posts

Posteaza un comentariu


close