Cum sa zbori cu avionul cand esti cu copii

Unelte articol

Urmarind pasii din urmatorul articol o sa vedeti ca zborul cu avionul impreuna cu copii nu trebuie sa fie atat de anevoios nici pentru dumneavoastra nici pentru pasangerii din avion.

Pasi

 1. 1

  Planifica ora din zi cand sa zbori . Nu este niciodata o ora ideala cand sa zbori dar daca alegi sa zbori pe timp de noapte ai sanse mai mari ca copilul sa doarme pe tot parcusul zborului sau cel putin marea majoritate.

 2. 2

  Foloseste modalitatea de distracti din avion dar nu te baza doar pe ea. Multe companii aeriene au incorporat in avion posibilitatea de a viziona filme, muzica sau canale pentru copii. Cu toate astea, pot fi momente cand aceste lucruri sunt stricate sau nu se potrivesc. Purtatul pe o perioada de timp prea lunga de casti pot irita copilul.

 3. 3

  Sa ai la tine mai multe lucruri cu care poti tine copilul ocupat. Daca se intampla ca dispozitivele puse la dispozitie de catre compania aeriana nu isi mai fac treaba va trebui sa ai o solutie alternativa de distractie. Poti sa aduci la tine lucruri precum:
  • Consola portabila pentru jocuri
  • MP3 player sau carti audio
  • Carti de colorat
  • Carti de citit impreuna
  • Puzzle pentru copii
  • Cateva din jucariile favorite ale copilului tau

 4. 4

  Rasplateste copilul pentru comportamentul cuminte. Incearca sa il surprinzi prin a il rasplati pentru ca a fost cuminte pe timpul calatoriei. Cumpara o jucarie si ofera-i ca cadou pentru buna purtare.

 5. 5

  Sa ai la tine dulciuri si alte mancaruri rapide pentru a tine copilul satisfacut pe durata zborului, plus o sa il faca sa adoarma dupa ce a mancat. Alege mancaruri care nu sunt pline cu zahar .

 6. 6

  Asigura o varietate in tipurile de activitati ale copilului. Copiilor nu le place sa fie restrictionati. Un copil intr-un drum lung este precum o bomba cu energie. Variaza activitatile pe care le face cat de mult poti. Alterneaza intre a asculta muzica, sa-i dai de mancare, sa se joace cu jucariile si sa citeasca carti.

 7. 7

  Pune copilul sa planuiasca el vacanta . Contacteaza firma de turism pentru a iti oferi pliante cu activitatile ce se pot face la destinatia voastra si aranjeaza-le intr-un pachet si da-i copilului in timpul zborului sa planifice unde sa mergeti si ce sa faceti. Daca copilul vostru are 8 ani puteti sa ii dati un calculator si un buget ca sa calculeze .

 8. 8

  Sa stai cateva minute cu copilul dumneavoastra pentru a repeta masurile de siguranta. Locatiile noi pot fi destul de agitate pentru copii, asa incat e bine sa stai cateva minute cu ei si sa le explici ce sa faca in caz ca va separati, in cine sa aiba incredere si pe cine sa sune.

Previous postCum sa zbori cu un balon cu aer cald Next postCum sa vorbesti cu un muribund

Related Posts

Posteaza un comentariu


close