Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa alegi lentilele de contact – CumFacSa.ro

Cum sa alegi lentilele de contact

Unelte articol

Lentilele de contact pot sa fie foarte usor de purtat, dar pot sa cauzeze batai de cap multor persoane atunci cand vine vorba de alegerea lor. Din fericire nu aveti de ce sa va faceti griji, deoarece este un lucru foarte simplu sa va alegeti lentilele de contact potrivite.

Pasi

 1. 1

  In primul rand va trebui sa mergeti la un control la medicul oftalmolog. Doar acesta va va putea spune daca aveti sau nu nevoie de lentile de contact. Tot acesta va putea sa iti recomande ce lentile de contact sa porti.

 2. 2

  Vei avea apoi de ales intre lentilele dure si lentilele mai moi, mai fine. In zilele noastre foarte multe persoane port lentile fine, dar ambele au avantaje si dezavantaje :
  * Lentilele fine sunt mult mai confortabile si mai usor de pus pe ochi, dar absorb poluanti (precum sapunul de pe degete) mult mai usor, lucru care poate sa duca la iritatii neplacute ale ochilor. De asemenea aceste lentile sunt mai putin durabile si se pot rupe sau deteriora mai usor.
  * Lentilele dure reprezinta cea mai buna solutie pentru anumite probleme si sunt mai de durata. Totusi, aceste lentile sunt mai putin confortabile decat lentilele fine.

 3. 3

  In functie de nevoile personale, va trebui sa iti dai seama cat de mult vei avea nevoie de lentilele de contact. Exista foarte multe varietati la acest capitol : lentile pe care le poti purta un an, o luna, o saptamana sau chiar o zi, dupa care va trebui sa le arunci.

 4. 4

  Probeaza lentilele inainte sa le cumperi. Medicul oftalmolog poate sa iti puna la dispozitie mai multe tipuri de lentile pe care sa le poti purta. Astfel, vei putea sa iti alegi lentilele de contact care sa iti fie cat mai confortabile, pe care consideri tu ca ti se potrivesc cel mai bine.

 5. 5

  De asemenea, pe langa lentile, va trebui sa cumperi o carcasa sau un recipient in care sa le tii, precum si o sulutie in care sa tii lentilele si cu care sa le curati.

 6. 6

  Vei avea nevoie de putin antrenament pentru a-ti pune si pentru a-ti scoate lentilele de contact, asa ca nu te enerva la inceput daca aceste lucruri nu iti ies de la prima incercare.

Previous postCum sa ajuti la prevenirea cancerului la ovare Next postCum sa alegi o vestimentatie potrivita pentru Paste

Related Posts

Posteaza un comentariu


close